UVC ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΧΩΡΩΝ

UVC ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΧΩΡΩΝ

Ο βέλτιστος επαγγελματικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων με τη χρήση οχήματος ή ρομπότ αποστειρωτή– απολυμαντή Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC

Ο Όμιλος Πλειάδες είναι ένας ιδιωτικός όμιλος με επιτυχημένη πορεία εικοσιπέντε ετών, που απευθύνεται επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δραστηριότητες εστιάζονται στους εξής κύριους τομείς:

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Εμπόριο & Διανομή
  • Λογισμικό Επιχειρήσεων
  • Διαφήμιση & Διαχείριση Social Media
  • Εστίαση
  • Φιλοξενία
  • Εισαγωγές
  • Franchising

Ο Όμιλος Πλειάδες παρέχει με αξιοπιστία υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα και στοχεύει στη συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερη “Εμπειρία” σε προϊόντα και υπηρεσίες, με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Η διαδικασία επαναλειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων, των χώρων εστίασης, των εκπαιδευτηρίων, των γραφείων, αθλητικών εγκαταστάσεων και λοιπών κλειστών χώρων (βλ. Εικόνες 8.0 & 9.0) σε όλη την Ελληνική επικράτεια δεν θα είναι η ίδια ως διαδικασία όπως την γνωρίζαμε. Σήμερα απαιτείται η εφαρμογή νέων ειδικών πρωτοκόλλων και διαδικασιών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Πλειάδες προσφέρει καινοτόμες λύσεις που προάγουν την ποιότητα και την διασφάλιση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με την χρήση οχήματος ή ρομπότ τύπου αποστειρωτή – απολυμαντή με Yπεριώδη Aκτινοβολία UVC ως ιδανικό τρόπο απολύμανσης και αποστείρωσης κλειστών χώρων.

Η χρήση του οχήματος αποστειρωτή – απολυμαντή με χρήση Yπεριώδους Aκτινοβολίας UVCπροσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα,σε σχέση με τον συμβατικό τρόπο απολύμανσης και αποτελεί την βέλτιστη τεχνοοικονομική λύση, βάσει ενός καθημερινού προγραμματισμού μιας σειράς επαναλαμβανόμενων εργασιών απολύμανσης και αποστείρωσης των χώρων των ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, υπεραγορών μικρής, μεσαίας ή μεγάλης δυναμικότητας.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος UVC (βλ. Εικόνα 1.0) είναι ο φωτισμός ακτινοβολίας  ≥107 W / cm2 με μήκος βραχίονα λαμπτήρα 915μμ, ήτοι 91,5 εκ και με ισοδύναμο ύψος από το έδαφος: 1190 μμ, ήτοι 1,19 μ. Υπάρχουν και οχήματα με χαμηλότερο ισοδύναμο ύψος και με λαμπτήρες σχήματος U. Η γωνία ρύθμισης του βραχίονα του λαμπτήρα είναι από 0 ° έως 180 ° και η ισχύουσα ισχύς σωλήνα λαμπτήρα είναι 2 * 40 W ή 2 * 30 W. Το μήκος κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας είναι 253,7 nm και η ταξινόμηση ασφάλειας είναι class Ι, type Β, κοινός εξοπλισμός (βλ. Εικόνες 4.0, 5.0, 6.0& 7.0).

Εικόνα 1.0 ‘Ανεξάρτητο όχημα αποστείρωσης – απολύμανσης με χρήση UVC’.

Εικόνα 2.0 ΄Ρομπότ αποστείρωσης – απολύμανσης με χρήση UVC΄.

Εικόνα 3.0 ‘Εφαρμογή οχήματος UVCσε αίθουσα διδασκαλίας’.

Η επαγγελματική χρήση ενός οχήματος ή ρομπότ UVC συμβάλλει στην εφαρμογή του‘Facilities Management’, του ‘Cost Management’, του ‘Change Management’, συγκρατώντας το πραγματικό λειτουργικό κόστος εντός των ορίων του προϋπολογισμού (βλ. Εικόνα 3.0).

Τα οχήματα αυτά, όπως και τα αντίστοιχα ρομπότ (βλ. Εικόνες 2.0 & 11.0) είναι πλήρως πιστοποιημένα για την χρήση και την λειτουργία τους και διαθέτουν και λειτουργία με τηλεχειρισμό. Η αγορά, η εγκατάσταση και η λειτουργία των οχημάτων ή των ρομπότ UVC, διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα παροχής των υπηρεσιών σας και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων λόγω COVID C19 και λοιπών μικροβίων, προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιχείρησής, τους εργαζόμενους σε αυτή και εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών σας.

Εικόνα4.0‘Τεχνικά χαρακτηριστικά οχήματος UVC’.

Εικόνα 5.0 ‘Όχημα UVCμε γωνία ρύθμισης του βραχίονα του λαμπτήρασε 90 ο’.

Εικόνα 6.0 ‘Άποψη λαμπτήρα 30 Wοχήματος UVC’.

Εικόνα 7.0 ‘Όχημα UVC με διπλό λαμπτήρα των 40 W’.

Εικόνα 8 ‘Χρήση οχήματος UVC σε δημόσιους χώρους, νοσοκομεία, σχολεία & κατοικίες’.

Εικόνα 9.0 ‘Εφαρμογή οχημάτων UVC σε νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης’.

Εικόνες 10 ‘Οχήματα UVC με λαμπτήρες των 2 χ 40 W και UVC με λαμπτήρες των 2 χ 30 W’.

Εικόνα 11.0 ‘Ρομπότ UVC Ευρωπαϊκών προδιαγραφών’.

Επειδή δεν είναι ευρέως γνωστό πόσο καιρό χρειάζεται για την απενεργοποίηση του Covid-19 με το φως του ήλιου ή ποια ποσότητα του υπεριώδους φωτός στο φως του ήλιου ποικίλλει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον καιρό, την εποχή. Η επαγγελματική χρήση των οχημάτων ή των ρομπότ απολυμαντές – αποστειρωτές αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο τρόπο να σκοτωθεί ο ιός πριν μολυνθούν οι επισκέπτες ή οι πελάτες σας. Ο Όμιλος Πλειάδες προσφέρει τα οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές και υπάρχουν ειδικές προσφορές για τα ρομπότ.

 

Pleiades-group

Φωκίωνος Νέγρη 31

11361 Κυψέλη Αθήνα

Τηλέφωνο: 2114131628

Email: info@pleiades-group.gr

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0