Επαναστατικη σειρα οθονων αφης ή οθονων No Touch

Επαναστατικη σειρα οθονων αφης ή οθονων No Touch

Ο Όμιλος Pleiades – Group, πιστός στο ραντεβού του με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, παρουσιάζει 4 νέες οθόνες διαδραστικής λειτουργίας για επαγγελματική χρήση.

Τώρα, μπορείτε να προσφέρετε στον χρήστη ακόμα πιο λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων μέσω ενός διαδραστικού περιβάλλοντος με χρήση φωτογραφιών, κειμένων και βίντεο που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας.

Όποια και αν είναι η χρήση για την οποία προορίζονται, οι οθόνες αφής ή οι οθόνες No Touch του Oμίλου Pleiades-Group λειτουργούν ως μεγάλος σύμμαχος της διαφήμισης, της προβολής και της ενημέρωσης με μεγάλο τους όπλο την διαδραστικότητα με τον δυνητικό πελάτη αλλά και την εύχρηστη λειτουργία που λύνει τα χέρια κάθε επιχειρηματία.

Τα μεγέθη των οθονών διαφέρουν ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, με αποτέλεσμα το μέγεθος των οθονών να ποικίλλει από 21 ίντσες έως 65 ίντσες.

Στην μία ομάδα θα βρούμε Οθόνες αφής σε 21 ίντσες και 32 ίντσες αντίστοιχα:

Στην επόμενη ομάδα, συναντάμε την αναδιπλούμενη ψηφιακή αφίσα 43 ιντσών και την επιδαπέδια ψηφιακή αφίσα 55 ιντσών με δυνατότητα Android Touch ή No touch σε συνδυασμό με επιλογή απομακρυσμένης διαχείρισης και λειτουργίας:

● Αφήστε τον χρήστη να περιηγηθεί σε ένα ευχάριστο περιβάλλον πλούσιο από κείμενα, φωτογραφίες
και βίντεο
● Παρουσιάστε συλλογές από προϊόντα και υπηρεσίες σε ανάλυση 4k
● Διαθέστε περισσότερες πληροφορίες και ακόμα πιο λεπτομερείς περιγραφές
● Προβάλλετε προσφορές και εκπτώσεις με έναν νέο διασκεδαστικό τρόπο
Όλες οι οθόνες έχουν δυνατότητα χειρισμού του περιεχομένου προβολής από το Android λογισμικό της συσκευής ή από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μέσω του συστήματος κεντρικής διαχείρισης.
Πρόκειται για τα απόλυτα εργαλεία κάθε επιχειρηματία στην ψηφιακή παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, εισάγοντας τις επιχειρήσεις αλλά και τους χρήστες σε μία νέα ψηφιακή εποχή.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον σύνδεσμο του Ομίλου Pleiades – Group, πατώντας εδω.
Ο Όμιλος Pleiades – Group είναι ένας ιδιωτικός όμιλος με επιτυχημένη πορεία εικοσιπέντε ετών που απευθύνεται επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι δραστηριότητές του εστιάζουν στους εξής κύριους τομείς:
● Εμπόριο και διανομή
● Λογισμικό επιχειρήσεων
● Διαφήμιση και διαχείριση social media
● Εισαγωγές
● Φιλοξενία
● Εστίαση
● Franchising
● Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Ο Όμιλος Pleiades – Group παρέχει με αξιοπιστία υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα και στοχεύει στη συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερη “Εμπειρία” με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0