Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

002-history

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία Pleiades-Group ιδρύθηκε το 1991 από τον Χαρίλαο Μεντζενιώτη με την ιδέα να εκπροσωπεί επιχειρήσεις και να διανέμει προϊόντα στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων Μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης συνεχούς λειτουργίας, είναι μια εταιρεία που εστιάζει σε υπηρεσίες και προϊόντα που παροτρύνουν τους συνεργάτες και τους πελάτες της να αναπτυχθούν εφαρμόζοντας φιλικές προς το περιβάλλον και βιώσιμες καινοτόμες λύσεις.

binoculars

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της εταιρείας είναι να γίνει ο προτιμώμενος εταίρος σας για λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης που είναι κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες και αγκαλιάζουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

001-dart

ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε βιώσιμες καινοτόμες λύσεις στις λειτουργίες Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Marketing και Διανομής μέσω:

  • Ανάπτυξη προϊόντων και λογισμικού
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
  • Δικτύωσης

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι κύριες αξίες που διαμορφώνουν την Εταιρική Κουλτούρα

και επηρεάζουν την Στρατηγική μας είναι :

teamwork

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η Ομάδα της Pleiades-Group αποτελείται από εκπαιδευμένα, ικανά και έμπειρα

στελέχη με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των πολυεθνικών

xaris-portrait

Χαρίλαος Μεντζενιώτης

Διευθύνων σύμβουλος

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή, τις πωλήσεις, την προώθηση και τη διανομή προϊόντων στον τομέα των τροφίμων.

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων του με την πιο πρόσφατη την ανάπτυξη  μιας πλατφόρμας B2B για πωλήσεις και διανομή.

aggelos-portrait

Ευάγγελος Κατηφόρης

Διευθυντής  Πωλήσεων

(Βιο-οικονομία/Κυκλική Οικονομία)

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες διευθύνσεις ανώτερων στελεχών σε εμπορικά τμήματα πολυεθνικών εταιρειών, ηγήθηκε ομάδων από διαφορετικές χώρες με γνώση και εμπειρία για να είναι επιτυχής σε αυτόν τον ρόλο.

O Ευάγγελος θα ηγηθεί των δραστηριοτήτων και πωλήσεων της Εταιρείας και θα δώσει στρατηγική καθοδήγηση και κατεύθυνση για να διασφαλίσει ότι η Εταιρεία επιτυγχάνει την αποστολή και τους στόχους της.

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0