ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στον τομέα της φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων!

Με την Αστυπάλαια να γίνεται το πρώτο ενεργειακά ανεξάρτητο νησί της Μεσογείου προχωρώντας σε πλήρη μετατροπή των πηγών ενέργειας που χρησιμοποιεί σε ανανεώσιμες, ο δρόμος για την ηλεκτροκίνηση ανοίγει πανηγυρικά. Με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και με το πρόγραμμα “Κινούμαι ηλεκτρικά” να είναι στο πλευρό τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών, η παρουσία σημείων φόρτισης φαίνεται να είναι ο αμέσως επόμενος παράγοντας που παίζει βασικό ρόλο στη διάδοση και εδραίωση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Τι συμβαίνει όμως όταν στο ήδη υπάρχον δίκτυο σημείων φόρτισης με το συμβατικό καλώδιο έρχεται να προστεθεί και η επαγωγική φόρτιση;

Αρχής γενομένης τις 22 Οκτωβρίου 2020 με την ανακοίνωση της SAE (Society of Automotive Engineers) International για την πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο τυποποίηση συστήματος επαγωγικής φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου σηματοδοτήθηκε στην ουσία και το πέρασμα στην ασύρματη φόρτιση, με το μέλλον να προαναγγέλλει ακόμη πιο μεγάλες εξελίξεις, όπως αυτή της φόρτισης «εν κινήσει»!

Φέρνοντας την αυτοματοποίηση στη φόρτιση, καθώς ο οδηγός δεν θα είναι πια υποχρεωμένος να παραμένει στο σημείο της φόρτισης καθ’ όλη τη διάρκεια της, η επαγωγική φόρτιση αναμένεται να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη διάδοση της ηλεκτροκίνησης στον κόσμο των επαγγελματιών! Προσφέροντας τους ελευθερία κίνησης και με δεδομένο ότι ο χρόνος της επαγωγικής φόρτισης αναμένεται να είναι μικρότερος από αυτόν της συμβατικής, τα πλεονεκτήματα φαίνονται να είναι ήδη μεγάλης βαρύτητας.

Κι επειδή, όπως είδαμε, τα επαγγελματικά οχήματα του μέλλοντος είναι κατεξοχήν ηλεκτροκίνητα, εδώ μπορείτε να δείτε τον στόλο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων για επαγγελματική χρήση των Pleiades Group!
Βγείτε μπροστά και επωφεληθείτε από τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

Μίνι βαν διαμονής:
https://tinyurl.com/45uzy4hm

Οχήματα εκδηλώσεων:
https://tinyurl.com/etd6edu6

“Κινούμαι ηλεκτρικά”:
https://kinoumeilektrika.gov.gr/

 

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0