ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι πλέον πολύ πιο προσιτή τόσο από ιδιώτες όσο και από επαγγελματίες. Από τη μία λόγω των οφελών που προσφέρει όσον αφορά την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, όπως προκύπτει από το χαμηλό κόστος συντήρησης, τη χαμηλή κατανάλωση, τις φορολογικές ελαφρύνσεις αλλά και τις εξαιρετικές επιδόσεις του και από την άλλη λόγω του ότι προάγει τη προστασία του περιβάλλοντος, τη βιωσιμότητα, μηδενικούς ρύπους και μείωση της ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με τον τελευταίο EY Mobility Consumer Index (MCI), στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από την EY Global με περισσότερους από 9.000 συμμετέχοντες από 13 χώρες, οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων (EV) αναμένεται να εκτοξευθούν τους επόμενους 12 μήνες. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τη νέα πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο της μάχης για την προστασία του περιβάλλοντος, την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, που δείχνει τον δρόμο προς το τέλος της βενζινοκίνησης και την καθολική χρήση ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Καθώς όλοι οι επίτροποι, και από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, ζήτησαν να πωλούνται από το 2035 και μετά μόνο οχήματα μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι που είναι ακόμη σε στάδιο διαβουλεύσεων, η τάση στην αυτοκίνηση φαίνεται ξεκάθαρα και είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Με την περιβαλλοντική ανησυχία να είναι ο βασικός παράγοντας που φαίνεται να επηρεάζει την απόφαση για αγορά ηλεκτροκίνητου οχήματος και με το αίσθημα ευθύνης να μεγαλώνει τόσο όσον αφορά το ατομικό όσο και εταιρικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, η ηλεκτροκίνηση φαίνεται να αποτελεί το μέλλον στην αυτοκίνηση.

Με τα δεδομένα αυτά, ως Pleiades-Group καλούμε τους επαγγελματίες να βγουν μπροστά και να επωφεληθούν από τις εξελίξεις στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης.

Σας περιμένουμε για μια παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων μας!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: https://tinyurl.com/t3h2ay3h

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0