Ηλεκτροκινητα Φορτηγακια εκδηλωσεων

Ηλεκτροκινητα Φορτηγακια εκδηλωσεων

Ο Όμιλος Pleiades – Group παρουσιάζει 3 νέα φορτηγάκια εκδηλώσεων Street Food, Cocktail Bar & Dj Set που έχουν έρθει να κλέψουν την παράσταση των δραστηριοτήτων σας!

Πλήρως εξοπλισμένα για κάθε περίσταση και με το νέο design που έχει επιμεληθεί o Όμιλος Pleiades – Group υπόσχονται να κάνουν τις στιγμές σας ξεχωριστές με στυλ αλλά και χρηστικότητα.

Προσφέρετε στους πελάτες σας γευστικότατα εδέσματα από τις πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες που διαθέτει το ηλεκτροκίνητο φορτηγάκι Street Food και “ντύστε” το εξωτερικό του με τα διακριτικά της επιχείρησής σας.

Μεταφέρετε το bar και το party στο ηλεκτροκίνητο φορτηγάκι Cocktail – Bar δημιουργώντας ένα επιπλέον πόστο εργασίας για τις υπαίθριες εκδηλώσεις σας. Δημιουργήστε ένα pool bar σε οποιοδήποτε σημείο της επιχείρησής σας και διαφημίστε την καφετέρια ή το bar σας με τον πιο καινοτόμο τρόπο.

Τέλος, τοποθετήστε έναν έμπειρο Dj στο ηλεκτροκίνητο φορτηγάκι Dj – Set και δείτε την εκδήλωσή σας να ανεβαίνει επίπεδο με… οικολογικό στυλ. Δημιουργήστε event παντου !

● Όλα μας τα οχήματα είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς είναι ηλεκτροκίνητα
● Είναι κατάλληλα για κάθε είδους εκδήλωση όπως events, παρουσιάσεις, δεξιώσεις, γάμοι, βαπτίσεις
κ.α.

● Είναι πλήρως εξοπλισμένα για να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις
● Μπορούν να προσαρμοστούν εξωτερικά με οποιοδήποτε θέμα, ή το λογότυπο και το brand name της
επιχείρησής σας γρήγορα και οικονομικά χάρη στα αυτοκόλλητα stickers που διαθέτουν
● Είναι πλήρως συμμορφωμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα

Επωφεληθείτε και εσείς από τις αναρίθμητες χρήσεις που προσφέρουν τα ηλεκτροκίνητα φορτηγάκια του Ομίλου Pleiades – Group τώρα !

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον σύνδεσμο του Ομίλου Pleiades – Group, πατώντας εδω.

Ο Όμιλος Pleiades – Group είναι ένας ιδιωτικός όμιλος με επιτυχημένη πορεία εικοσιπέντε ετών, που απευθύνεται επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι δραστηριότητες του εστιάζουν στους εξής κύριους τομείς :
● Εμπόριο και διανομή
● Λογισμικό επιχειρήσεων
● Διαφήμιση και διαχείριση social media
● Εισαγωγές
● Φιλοξενία
● Εστίαση
● Franchising
● Συμβουλευτικές υπηρεσίες
O Όμιλος Pleiades – Group παρέχει με αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα και στοχεύει στη συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερη “Εμπειρία” με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0