ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΙΚΡΟ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΙΚΡΟ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΗΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι ήδη η διείσδυση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην ελληνική αγορά. Με το πρόγραμμα “Κινούμαι ηλεκτρικά” εν ενεργεία από το καλοκαίρι του 2020, τα βήματα για την απόκτηση ηλεκτροκίνητου οχήματος είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρα τόσο στους καταναλωτές όσο και στους επαγγελματίες.

Καθώς η καινοτομία και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αποτελούν πλέον κυρίαρχη στάση και πρόταγμα κάθε σύγχρονης επιχείρησης, η ηλεκτροκίνηση είναι αναμφίβολα το μέλλον της αυτοκίνησης.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης συνοψίζονται σε οικονομικά οφέλη, οφέλη που αφορούν την υγεία και την ποιότητα ζωής αλλά και την εκμετάλλευση μιας αγοράς που εμφανώς πρόκειται να εκτιναχθεί.

Τι είναι όμως τα ηλεκτρικά μικρο-αυτοκίνητα πόλης και ποια επιπλέον πλεονεκτήματα έχουν σε σύγκριση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τους επαγγελματίες;

Πρόκειται για μία κατηγορία ηλεκτροκίνητων οχημάτων που είναι πολύ πιο οικονομικά τόσο στην αγορά όσο και στην λειτουργία τους ενώ ταυτόχρονα είναι και κατά πολύ μικρότερα στις εξωτερικές τους διαστάσεις.

Ο στόλος των ηλεκτροκίνητων μίνι βαν διανομής του Ομίλου Pleiades-Group με κόστος κατανάλωσης ενέργειας γύρω στα 0,50€ ανά 100χλμ προσφέρει τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς το αντίστοιχο κόστος ενός βενζινοκίνητου/ πετρελαιοκίνητου οχήματος διανομής κυμαίνεται γύρω στα 10-15€ ανά 100χλμ.

Με μήκος 2,89 μέτρα το μίνι βαν με Thermo Box και 3,6 μέτρα τα μίνι βαν με Cargo και Freezer Box αποτελούν την ιδανική λύση για εύκολη μετακίνηση και στάθμευση, καθιστώντας τα τα απόλυτα επαγγελματικά οχήματα για μέσα στην πόλη.

Όντας εξίσου χρηστικά και για τις μεγαλύτερες αποστάσεις στην επαρχία, φέρνουν μια καινοτομία για τον κλάδο της διανομής που η κάθε επιχείρηση αξίζει να εκμεταλλευτεί.

Βγείτε μπροστά και επωφεληθείτε από τις εξελίξεις στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης.

Μίνι βαν διαμονής από τις Pleiades-Group:
https://tinyurl.com/45uzy4hm

 

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0