ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί πλέον έναν από τους βασικούς στόχους κάθε επιχείρησης ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον κλάδο της εστίασης. Τόσο η προβολή μενού όσο και η διαδικασία παραγγελιοληψίας καλούνται σε εκσυγχρονισμό και αλλαγή. Ταυτόχρονα, η δύναμη των πελατών στην ψηφιακή εποχή είναι τόσο μεγάλη που πλέον οι πελάτες επηρεάζουν την επιχείρηση και όχι το αντίστροφο.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών είναι ικανή να αλλάξει τόσο την εμπειρία των πελατών, όσο και τις διαδικασίες εντός της επιχείρησης. Σαν ένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα λοιπόν, ο ψηφιακός τιμοκατάλογος μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη ριζική αλλαγή της εμπειρίας των πελατών αλλά και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρησιακών δομών.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το ψηφιακό μενού, novelMenu των Pleiades-Group. Πρόκειται για ένα προϊόν λογισμικού που δίνει έμφαση στη “Συνολική Εμπειρία” που προσφέρεται στους πελάτες, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα την επιχειρησιακή δομή ενώ μειώνει τα λειτουργικά κόστη και ενισχύει τη φήμη της επιχείρησης.

Είναι μία πλατφόρμα που βρίσκει εύκολη εφαρμογή μέσω οθονών αφής ενώ λειτουργεί και σαν μέσο προσέλκυσης νέων πελατών για το χώρο του καταστήματος αλλά και για το delivery, αν γίνει χρήση του σε tablet stand και μεγάλη οθόνη.

Με το μέλλον των καταλόγων στην εστίαση να είναι ψηφιακό, η τεχνολογία του novelMenu είναι το απαραίτητο εργαλείο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της κάθε επιχείρησης καθώς προσφέρει τον πλέον εναλλακτικό τρόπο παραγγελίας και προβολής μενού.

Ζητήστε μας τώρα μια παρουσίαση του novelMenu!

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://tinyurl.com/2pwz742y

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0