ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Ο Όμιλος Πλειάδες περιλαμβάνει τρία από τα καλύτερα καταστήματα εστίασης της Αθήνας, σύμφωνα και με τις άριστες κριτικές καταναλωτών που λαμβάνουν σε σχετικούς ιστότοπους όπως το Foursquare, το TripAdvisor και το Google My Business, γνωστά τόσο για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών όσο και για την άριστη εξυπηρέτηση και την αισθητική τους. Ο Όμιλος επίσης παρέχει υπηρεσίες catering υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες εστίασης σε οποιονδήποτε χώρο επιλεγεί.

PLD RESTAURANTS CATERING
Γεια καλαμάκι

Το ψητοπωλείο εστιατόριο “Γεια καλαμάκι” αποτελεί ένα σύγχρονο concept εστίασης που εμπνέεται από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα και προτρέπει με επιτυχία νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας να αγκαλιάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα σε ένα περιβάλλον που τους εκφράζει αισθητικά και λειτουργικά. Η υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, διαδικασιών παρασκευής, παροχής υπηρεσιών και η προσήλωση στους κανόνες υγιεινής συνιστούν τις αδιαπραγμάτευτες αρχές του “…γεια …καλαμάκι”.

ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ - Ιταλική Kουζίνα Café

Το Ιταλικό εστιατόριο / café “ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ” με το ρομαντικό του decor, προσφέρεται για σπουδή στην ιταλική κουζίνα. Ο σεφ επιλέγει αγνά υλικά και τα αναδεικνύει ιδανικά παρουσιάζοντας σύγχρονες εκδοχές της Ιταλικής κουζίνας που συχνά συνδυάζονται και με την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα και παράδοση. Το όνομα “ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ” παραπέμπει στη χρήση φυσικών πρώτων υλών, ευεργετικών για τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ - Παγωτά Γλυκά

Όντας η πιο δημοφιλής gelateria στην περιοχή της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη, το “ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ – Παγωτά / Γλυκά” προσφέρει φίνα αρώματα και ιδιαίτερες γεύσεις μέσω πρωτότυπων πειραματισμών με αγνά υλικά βασισμένων στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η καινοτομία, η αισθητική, το μοντέρνο design, η λειτουργική τοποθέτηση των προϊόντων και η ελκυστική παρουσίασή τους αποτελούν τα βασικά στοιχεία διαφοροποίησης έναντι του ανταγωνισμού.

Thermo Box
Freezer Box
Cargo Box

Pleiades – Group

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 

Τα ηλεκτρικά μικρο-αυτοκίνητα πόλης (Mini Van Διανομής) για επαγγελματίες είναι εδώ για να προσφέρουν την ιδανική λύση στην αναζήτηση εξιδανικευμένης διανομής προϊόντων στα κέντρα των πόλεων!

Με ένα στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων Mini Van για κάθε είδους φορτίο, ξηρό, ελεγχόμενης θερμοκρασίας ή ακόμα και προϊόντα βαθιάς κατάψυξης ή συντήρησης, οι επαγγελματίες έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες διανομής που τους εξασφαλίζουν:

  • Την εξειδικευμένη διανομή
  • Την ανάπτυξη σημείων πώλησης
  • Την ανάπτυξη του brand της επιχείρησης μέσω κινητής διαφήμισης
  • Την ενίσχυση με εξοπλισμό φιλικό προς το περιβάλλον
  • Την μείωση του κόστους διανομής

Η εξειδικευμένη διανομή, προώθηση και ανάπτυξη πωλήσεων  γίνεται με λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον και ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία που εγγυώνται αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Το τμήμα catering του Ομίλου διαθέτει ένα έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο σεφ και ομάδων του σέρβις, καθώς και πλήρη εξοπλισμό ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε δεξίωσης.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μενού, όπως γαμήλιες δεξιώσεις, θεματικές ή μη βαπτίσεις, παιδικά πάρτι, cocktail parties, αλλά και εταιρικές εκδηλώσεις και εγκαίνια καταστημάτων. Οι εγκαταστάσεις του τμήματος και η τήρηση διεθνών προδιαγραφών διασφαλίζουν την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων.

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0