Τα οφελη της ηλεκτροκινησης: Η νεα μερα για την Ελλαδα και την Ευρωπη

JAS_4912-min

Πρόσφατα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος δημοσίευσε μια νέα έκθεση του μηχανισμού υποβολής εκθέσεων για τις μεταφορές και το περιβάλλον (TERM), βασικό συμπέρασμα της οποίας είναι ότι από την άποψη της κλιματικής αλλαγής και της ποιότητας του αέρα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σαφώς προτιμότερα σε σχέση με τα βενζινοκίνητα ή τα πετρελαιοκίνητα οχήματα. Στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΟΠ μας προετοιμάζει για την προοπτική μιας κυκλικής οικονομίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επαναχρησιμοποίηση , την ανακατασκευή και την ανακύκλωση των ηλεκτρικών αυτοκίνητων. Στην Ελλάδα, το μέσο όφελος για έναν μελλοντικό αγοραστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να φτάσει μαζί με τις φοροαπαλλαγές τα 10.000 ευρώ, αφού επιδοτείται κατά 15% η αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κατά 25% η αγορά ηλεκτρικού ταξί. Ακόμη, θα υπάρχει απαλλαγή δύο ετών από τέλη ενώ οι δαπάνες για τη χρήση του θα διευκολύνουν τα εταιρικά έξοδα.

Εκτός από την κλιματική αλλαγή που καλούνται να φέρουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στις μεγάλες πόλεις , η χρήση τους θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην οικονομία. Στον επαγγελματικό τομέα, τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά αυτοκίνητα φαίνονται μονόδρομος καθώς , σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης , θα υπάρξει μεγάλο ποσοστό φόρο ‘’ελάφρυνσης’’ για τις επιχειρήσεις που θα διαλέξουν την ηλεκτροκίνηση για τον επαγγελματικό τους τομέα.

Οι Pleiades-Group με την πολυετή της εμπειρία είναι εδώ για να προσφέρει τις καλύτερες ηλεκτροκίνητες λύσεις για την επιχείρηση σας. Ο στόλος μας απαρτίζεται από πληθώρα επαγγελματικών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων τύπου μίνι βαν προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις στον χώρο της διανομής για την επιχείρηση σας. Μεγάλη χωρητικότητα, ιδανικό για τρόφιμα και οργανικά προϊόντα κάθε είδους. Κατάλληλα για κέντρα πόλεων και νησιά με προβλήματα στις μετακινήσεις. Λόγω μεγέθους τα επαγγελματικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα μας μπορούν να χωρέσουν με ευκολία σε στενούς και πλακόστρωτους δρόμους. Η αυτονομία τους φτάνει τα 180χλμ με μια πλήρης φόρτιση η οποία διαρκεί μόνο 4 ώρες. Σεβόμενοι όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα , φιλικό προς το περιβάλλον και τελείως αθόρυβο χάρη στην ηλεκτροκίνηση που διαθέτει.

JAS_4952

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0