ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κύριες Δραστηριότητες είναι :

Ανάπτυξη προϊόντων και Λογισμικού

drastiriotites3

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

drastiriotites2

Δικτύωση

drastiriotites3
Γεια καλαμάκι
black-round-png

Το ψητοπωλείο εστιατόριο “Γεια καλαμάκι” αποτελεί ένα σύγχρονο concept εστίασης που εμπνέεται από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα και προτρέπει με επιτυχία νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας να αγκαλιάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα σε ένα περιβάλλον που τους εκφράζει αισθητικά και λειτουργικά. Η υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, διαδικασιών παρασκευής, παροχής υπηρεσιών και η προσήλωση στους κανόνες υγιεινής συνιστούν τις αδιαπραγμάτευτες αρχές του “…γεια …καλαμάκι”.

ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ - Ιταλική Kουζίνα Café
logo roka rodi

Το Ιταλικό εστιατόριο / café “ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ” με το ρομαντικό του decor, προσφέρεται για σπουδή στην ιταλική κουζίνα. Ο σεφ επιλέγει αγνά υλικά και τα αναδεικνύει ιδανικά παρουσιάζοντας σύγχρονες εκδοχές της Ιταλικής κουζίνας που συχνά συνδυάζονται και με την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα και παράδοση. Το όνομα “ΡΟΚΑ & ΡΟΔΙ” παραπέμπει στη χρήση φυσικών πρώτων υλών, ευεργετικών για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Υπηρεσίες διανομής Pleiades-Group
Ηλεκτροκίνητα Μίνι Βαν Διανομής

Τα ηλεκτρικά μικρο-αυτοκίνητα πόλης (Mini Van Διανομής) για επαγγελματίες είναι εδώ για να προσφέρουν την ιδανική λύση στην αναζήτηση εξιδανικευμένης διανομής προϊόντων στα κέντρα των πόλεων!

Με ένα στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων Mini Van για κάθε είδους φορτίο, ξηρό, ελεγχόμενης θερμοκρασίας ή ακόμα και προϊόντα βαθιάς κατάψυξης ή συντήρησης, οι επαγγελματίες έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες διανομής που τους εξασφαλίζουν:

  • Την εξειδικευμένη διανομή
  • Την ανάπτυξη σημείων πώλησης
  • Την ανάπτυξη του brand της επιχείρησης μέσω κινητής διαφήμισης
  • Την ενίσχυση με εξοπλισμό φιλικό προς το περιβάλλον
  • Την μείωση του κόστους διανομής

Η εξειδικευμένη διανομή, προώθηση και ανάπτυξη πωλήσεων  γίνεται με λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον και ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία που εγγυώνται αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0